طرز تهیه موچی؛ دسر مشهور ژاپنی

به گزارش شهر سرگرمی، موچی یکی از دسرهای مجذوب کننده ژاپنی است که با آرد برنج درست می شود و طعم متفاوتی دارد.

طرز تهیه موچی؛ دسر مشهور ژاپنی

مواد لازم برای دسر موچی:

آرد برنج سفید: 1 لیوان

آب: 2/3 لیوان

نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری

شکر سفید: 3 قاشق غذاخوری

توت فرنگی: 200 گرم

پودر نشاسته: نصف لیوان

طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:

1. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و 2 بار الک می کنیم.

2. سپس 2/3 لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

3. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت 1 دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.

4. بهتر است این مراحل را 3 بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.

5. بر روی تخته ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.

6. سپس خمیر را به 6 یا 7 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.

7. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می پیچیم.

8. کیک برنجی ها را برای 1 تا 2 ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.

منبع: گردشبان
انتشار: 19 مهر 1402 بروزرسانی: 19 مهر 1402 گردآورنده: fun30t1.ir شناسه مطلب: 2244

به "طرز تهیه موچی؛ دسر مشهور ژاپنی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه موچی؛ دسر مشهور ژاپنی" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه موچی؛ دسر مشهور ژاپنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید